bieb De bibliotheek organiseert op Valentijnsdag van 14.30 tot 16.00 uur de online Rainbow Leesclub. Samen naar liefdesverhalen luisteren en spreken over de liefde met auteur Eveline van de Putte. Er worden negen losstaande LHBTI verhalen uit Stormachtig stil besproken en 2 gedichten.

Ben je niet eerder aanwezig geweest bij de Rainbow Leesclub, maar ga je wel graag in gesprek of wil je alleen komen luisteren? Dit mag allemaal tijdens deze laagdrempelige online bijeenkomst. Iedereen is van harte welkom op het digitale platform van de Bibliotheek Forum Zoetermeer.

De bevlogen auteur Eveline van de Putte zal deze middag begeleiden. Er worden negen verhalen uit Stormachtig Stil besproken, aan de hand van actuele thema’s zoals uit de kast komen, wat betekent vrijheid voor jou, veiligheid, vroeger en nu, vrienden/familie en het mooiste verhaal. Door de verhalen samen te bespreken ontdek je iedere keer weer nieuwe gezichtspunten. Het is een fijne manier om je eigen ervaringen en visie met anderen te delen aan de hand van dit mooie en herkenbare boek.

Wil je coronaproof deelnemen aan de Rainbow leesclub? Op een simpele manier kun je thuis meedoen achter de computer, tablet of laptop met Google Chrome. De kosten voor de leesclub bedragen € 2,50 per bijeenkomst. Je kunt je opgeven voor de Rainbow Leesclub via www.forumzoetermeer.nl of www.bibliotheek-zoetermeer.nl onder de zoekterm Eveline van de Putte of telefonisch tussen 11.00 uur en 17.00 uur op nummer 079-3438200 (bibliotheek Zoetermeer)

 

-advertenties-

-goede doel-