kon-dag-ballonnenVeel mensen kijken er al naar uit: de laatste Koninginnedag op 30 april. Het feest wordt altijd al uitbundig gevierd, maar dit jaar nog een stapje extra!

U hoeft niet naar Amsterdam te gaan of thuis voor de televisie te blijven om de Kroningsceremonie te zien, ook op de markt zal een groot Ledscherm staan zodat iedereen de Inhuldiging van onze nieuwe koning goed kan volgen.

Stadshart , Dorpsstraat en Oranjestichting slaan de handen ineen om een vol en vrolijk Oranje programma te presenteren. Er is een vrijmarkt, aubade, muziek, vele koopjes, attracties en activiteiten, teveel om op te noemen.

Het hele programma vindt u hier: programma Koninginnedag

 De gehele dag zullen wij foto's publiceren van de activiteiten op Koninginnedag. Wilt u ook meehelpen en voor één dag Oranje fotograaf worden? Stuur uw foto's naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Vermeld duidelijk waar de foto's zijn genomen en vergeet niet om toestemming te vragen van de mensen die op de foto staan, dan plaatsen wij uw foto's graag ook op onze site!

-advertenties-

-goede doel-