snowworld pistebullyBij SnowWorld is het, zolang het blijft vriezen, mogelijk om in een tijdelijke Winter Drive Through typische winterse gerechten af te halen, waaronder kaasfonduepakketten, erwtensoep en natuurlijk warme chocolademelk. De sneeuwmachines van SnowWorld zorgen voor nog wat extra verse sneeuw.

Bezoekers blijven in hun auto zitten en rijden door het besneeuwde landschap naar de foodtruck. De pistebully’s vegen ondertussen de weg schoon, zodat de auto’s veilig en zonder sneeuwkettingen bij de foodtruck kunnen komen.
Traditioneel gezien zouden circa 700.000 wintersporters zich opmaken voor de drukste week in de Alpen: de krokusvakantie. De skigebieden zijn nu echter vrijwel leeg, alleen de lokale bevolking kan hier nu nog gebruik van maken. Ook SnowWorld zag zich genoodzaakt haar deuren te sluiten waardoor wintersporters in eigen land geen gelegenheid hebben om les te krijgen in de sneeuw. Wim Hubrechtsen, CEO van SnowWorld: "Ook de Nederlandse wintersporter lijkt zich neer te leggen bij een afgeschreven wintersport tijdens de krokusvakantie. Uit de sterk toegenomen vraag naar lessen en tickets voor volgende winter trekken we die conclusie", aldus. "Veel eerder dan normaal nemen we daarom reserveringen aan voor volgend seizoen."
Om het gemis van wintersport te compenseren, opent SnowWorld een tijdelijke Winter Drive Through zolang het overdag blijft vriezen.

 

snowworld sneeuwmachineNa de lockdown

De sneeuw in SnowWorld wordt ook tijdens de lockdown goed onderhouden. Door de temperatuur van -7 naar -2 te brengen, kon bespaard worden op energiekosten terwijl de sneeuw in topconditie blijft. Hubrechtsen: "Zodra we weer mogen heropenen, zijn wij er klaar voor. Ik ben trots op ons hele team en het enthousiasme waarmee we altijd zijn blijven ondernemen in moeilijke tijden."

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-