Portretfoto Hilda SpruitDe Zoetermeerse schrijfster Hilda Spruit Is genomineerd voor beste Young Adult-roman. In de categorie Thrillers and More is haar boek 'Verschijningen' één van de zes genomineerden. Hilda's eerste reactie: "Zo supergaaf!"

Het boek 'Verschijningen' is een los te lezen vervolg op het eerste boek van Hilda met als titel 'Geestverwanten'. De organisatie Thrillers and More heeft Hilda genomineerd voor de categorie beste Young Adult-roman 2020. Na deze nominatie is het aan het publiek om te stemmen. Dit kan tot 6 februari. 

 

Ongelofelijke verrassing

HildaSpruitVoor Hilda komt deze nominatie als een ongelofelijke verrassing. Zij kreeg een officieel schrijven van de organisatie waarin stond dat zij genomineerd was. "Ik kon na het lezen vooral uitbrengen: 'Wow!' en was daarna even stil. Als schrijver hoop je er natuurlijk op, maar dat het ook gebeurt is meer dan geweldig."

Hilda hoopt dat haar fans en mensen die haar de prijs gunnen, willen stemmen op haar boek. Dit kan tot zaterdag 6 februari. "Veel moeite is dit niet, volg de link naar ThrillerandMore , ga naar categorie 5 Young Adult en tik het boek aan. Wanneer je dit onderaan de pagina bevestigt, kan je ook nog een boekenpakket winnen," zegt Hilda.

 

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-