Hockeyvereniging MHC Zoetermeer stelt, in navolging van het verzoek van de overheid, de club open voor niet-leden t/m 17 jaar die lekker willen sporten. Bijvoorbeeld omdat ze vanwege de corona-maatregelen tijdelijk niet terecht kunnen bij hun eigen sportvereniging.
Gast lidmaatcshap MHCZEr zijn geen corona-beperkingen van kracht op buitensport voor jeugd, behalve dat er geen competitie gespeeld mag worden. De club biedt tijdelijk een gast-abonnement aan waarvoor je per maand kunt inschrijven. Dit abonnement kan naar keuze ingaan op de 1e of 15e dag van de maand. Gast-abonnees krijgen één training per week. De trainingsgroepjes worden samengesteld op basis van leeftijd. Gast-abonnees zijn geen lid van de vereniging en kunnen daarom niet deelnemen aan bijvoorbeeld (oefen)wedstrijden en de ledenvergadering.

Hou er rekening mee dat door de corona-maatregelen op dit moment geen toeschouwers op de accommodatie zijn toegestaan. Bij de eerste training kunnen ouders hun kind wel afgeven bij de begeleiders. Toekijken van buiten de accommodatie en/of wachten in de auto mag natuurlijk wel.

Training

De training begint altijd met een warming-up. Zeker bij lagere temperaturen is het belangrijk om de spieren eerst goed op te warmen. Daarna volgen er oefeningen om de basistechniek van hockey te leren en worden er (hockey)spelletjes gedaan. Alles is aangepast aan de leeftijd van de deelnemers. Een hockeystick kun je lenen van de club. Daarnaast zijn een gebitsbeschermer en scheenbeschermers verplicht. Een gebitsbeschermer krijg je gratis bij de eerste training. Verder wordt comfortabele sportkleding geadviseerd, aangepast aan de weersomstandigheden en sportschoenen (geen spikes).

Kosten en inschrijven

Het gast-abonnement kost €25 per maand, inclusief gebruik van een hockeystick en één gratis gebitsbeschermer. 

Aanmelden voor het gast-abonnement gaat snel en eenvoudig via forms.gle/hrDp36WDbbVYtpuZ7

Contact

Voor meer informatie stuur je een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.           

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-