survivalpop on holdSurvivalpop startte begin zomer 2020 met speciale quarantaine-edities waarin wekelijks één ‘little-one-man-show' te zien was op YouTube en Facebook. Vanwege het invoeren van de avondklok en bezoek van maximaal één persoon per dag, is het opnemen van deze shows op dit moment niet mogelijk.

De organisatie is er wel van overtuigd dat ze iedereen, straks als er weer versoepelingen komen, zeker iets speciaals kunnen voorschotelen. Er staan al veel artiesten te popelen om het podium te betreden. Om maar enkele te noemen: André Pronk, Wilbur Zitman, Leroy Aarts, Jordy Carrero, Samentha Nieuwenburg, Jamie Young, Mister Jones, Nadine Almira, Peter La Haye, Felipe Castro, Robbert Fossen, Jair de Groot enz. enz.

Er zijn wel al opnames gemaakt die nog uit moeten komen. De eerstvolgende clip komt aanstaande zaterdag 30 januari om 20:00 online met ‘Pianoman’ Alexander Broussard in de hoofdrol en de volgende 6 februari om 20:00 met zangeres Brenda Bovendeert in het programma. En verder kun je alle clips altijd nog terug zien op YouTube-kanaal: SURVIVALPOP!

 

-advertenties-

-goede doel-