Organisator Jesper Hogedoorn van het Zoetermeerse Timeless Events wil niet bij de pakken neer gaan zitten. Het nieuwe festival 'Live at the Lake'  wil hij heel graag door laten gaan. Hij neemt het risico, want mensen snakken naar een leuk evenement.

live at the lake

Vorig jaar zou er een nieuw evenement komen in de stad, 'Live at the Lake', aan het Noord Aa moest een festival worden met verschillende podia, lounge ruimtes en een ruime keuze uit eten en drinken. Helaas ging de eerste planning niet door omdat dit in het broedseizoen zou vallen en toen voor de tweede keer alles geregeld was, kwam de eerste corona golf. 

Met de maatregelen van de overheid, waarbij evenement organisatoren gesteund worden wanneer zij vanaf 1 juli een evenement organiseren, gloort er weer hoop voor deze branche. Jesper Hogendoorn is directeur Timeless Events en wil vooral vooruit kijken. "Het is een evenement in de buitenlucht en iedereen wacht vol ongeduld op het moment dat er weer een feest is. Daarom zijn wij begonnen met de voorbereidingen," zegt Jesper.

Emma Heesters en Band With Benefits

JesperVoor deze eerste 'Live at the Lake' is singer, songwriter en youtuber Emma Heesters al vastgelegd, net als de Band With Benefits. De band zou graag weer een weide vol feestgangers willen zien. Meer artiesten zullen binnenkort bekend gemaakt worden. Waar de meeste organisatoren liever nog even de kat uit de boom kijken, is Jesper al weer de zaken aan het regelen. "Natuurlijk is er een risico dat het niet door kan gaan, maar ik steek graag mijn nek uit voor deze 1ste editie. Ik wacht al meer dan anderhalf jaar om dit te kunnen organiseren en samen met mijn team ga ik er voor," zegt Jesper gedreven. 

  


Foto: Op de voorgrond Jesper die met team Timeless Events laat zien waar 'Live at the lake' gaat plaatsvinden. 

-advertenties-

-goede doel-