AfbeeldingvanTineke 210121 165312 2Een Kerstwens, ingestuurd naar Magisch Zoetermeer, heeft voor een Zoetermeerse mevrouw een verhuizing mogelijk gemaakt. Zij moest verhuizen wegens persoonlijke omstandigheden en had de middelen niet om zelf de verhuizing te bekostigen, maar deze werd nu volledig voor haar geregeld.


In samenwerking met vrijwilligers van Stichting Present en Scholte Verhuisgroep, die belangeloos hielpen, kon mevrouw donderdagmiddag haar nieuwe huis betrekken dankzij de wens bij Magisch Zoetermeer. Zoetermeerders konden ook dit jaar weer wensen insturen via de kerstballenactie van de Magisch Zoetermeer, hiervan worden zoveel mogelijk wensen vervuld.


De verhuizers waren blij om op deze manier te kunnen helpen en konden de hele inboedel vlot verhuizen. Alleen de poes moest nog even achterblijven in het oude huis, die had zich door alle drukte verschanst achter een schot en daar kon niemand bij. Als alles weer tot rust is gekomen zal de poes uit zijn schuilplaats gelokt worden met wat brokjes en alsnog de oversteek maken naar zijn nieuwe huis.

Foto door: Gerda Griffioen, Stichting Present

-advertenties-

-goede doel-