rv vo picassolyceumHet Picasso Lyceum deed begin deze week een oproep voor extra vrijwilligers om te helpen bij de komende toetsen en examens op school. Door de coronamaatregelen kunnen er minder leerlingen per ruimte examen doen en zijn er dus meer lokalen, maar ook meer vrijwilligers nodig.

Antoon Fens, coördinator ICT&PR: “Bij Picasso helpen normaal gesproken tijdens de eindexamens al vrijwilligers mee om alles in goede banen te leiden, maar nu hebben we wel dubbel zoveel vrijwilligers nodig. Na onze oproep hebben zich deze week al 20 nieuwe vrijwilligers aan gemeld! We vinden het geweldig om te zien dat zoveel mensen zich willen inzetten in deze voor iedereen lastige corona-tijden!”
Vrijwilligers kunnen op school helpen bij het surveilleren tijdens het afnemen van schoolexamens (dinsdag 26 januari t/m maandag 1 februari) en straks tijdens het eindexamen. Door de inzet van vrijwilligers als surveillant kunnen de vakdocenten hun aandacht volledig richten op hun lessen en leerlingen.

Opgeven kan via https://mijn.picasso-lyceum.nl/vrijwilligers Na aanmelding worden de vrijwilligers benaderd door school, wordt het rooster met hen afgestemd en volgt een uitleg en instructie van werkzaamheden. Vrijwilligers werken altijd samen met medewerkers van school.

-advertenties-

-goede doel-