360grHet gebeurt niet vaak dat je door een leeg school gebouw kan lopen. Het Picasso Lyceum heeft op haar website een digitale tour geplaatst waarmee je zelf door het gebouw kan lopen. Onderweg kom je digitale posters tegen en diverse filmpjes. Zo kunnen kinderen zich een beeld vormen van de school.

Kinderen die nu in groep 8 zitten moeten voor 22 maart een schoolkeuze maken. Om de school een beetje te leren kennen, kunnen de aankomende brugklassers zich nu met de digitale rondleiding een beeld vormen van de school. Daarom zijn er diverse mogelijkheden om kennis te maken. Op 8 en 10 februari zijn er informatie avonden voor ouders. Aanmelden kan via deze link.

Voor basisscholen bestaat de mogelijkheid om gastlessen aan te vragen. Het Picasso Lyceum laat zien met welke programma’s ze werken, hoe studiewijzers eruit zien en welke digitale lesmethodes gebruikt worden. Op het moment dat scholen weer open mogen is er de mogelijkheid diverse opdrachten te doen om kennis te maken met de (nieuwe) vakken. Inschrijven kan alvast via deze link.

Foto: Astrid Buijs, rector van het Picasso Lyceum, geeft het startsein van de 360 graden tour.
Foto gemaakt door: Stefan Grootenboer

-advertenties-

-goede doel-