Magazine Dutch Innovation ParkHet Dutch Innovation Park-magazine geeft een kijkje achter de schermen bij de verschillende ondernemers, de ervaringen van de lectoren en studenten en de toekomst van het Dutch Innovation Park. Er staan verhalen in van studenten en plannen van ondernemers.

Ook lees je in het magazine over de toekomstplannen van het Dutch Innovation Park. Het Park is in beweging en de uitbreiding is belangrijk voor Zoetermeer. “Over 10 jaar willen we hier een bloeiende campus hebben met tussen de 2.500 en 3.000 arbeidsplaatsen.”, licht Jan Iedema (wethouder Dutch Innovation Park) toe. “Digitale ontwikkelingen komen nu nog meer in een stroomversnelling. Dit biedt kansen voor de IT ondernemers op het Park en in heel Zoetermeer. Het Dutch Innovation Park is dé plek voor IT ondernemers en IT beroepsonderwijs.”

 

Lees verder: druk op deze link om het online-magazine te lezen.
Een gedrukt exemplaar ontvangen: stuur jouw verzoek en je adres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

-advertenties-

-goede doel-