Zoetermeer is de plek Margreet van DrielZoetermeer is de Plek is de nieuwe slogan van Zoetermeer, hiervoor is nu een website opgezet, die mensen wijst op allerlei aanbod in Zoetermeer, zoals uitgaan, winkelen, eten & drinken, cultuur, natuur, sporten en wandel- en fietsroutes.

De website biedt inspiratie, artikelen, tips, (gast)blogs en een overzicht van al het aanbod op het gebied van vrije tijd in Zoetermeer. Op dit moment is de inhoud van de website afgestemd op wat er nog wél kan, rekening houdend met de coronamaatregelen.

“Een frisse neus halen in de natuur, een maaltijd bestellen bij je favoriete restaurant of de stad ontdekken met één van de stadswandelingen”, zegt wethouder Margreet van Driel van Citymarketing & Evenementen, “Zoetermeer heeft heel veel groen, waardoor je dicht bij huis het gevoel van lekker buiten in de natuur kunt ervaren. Op de nieuwe website staan alle fijne natuurgebieden. Maar ook de agenda met de online evenementen die nu georganiseerd worden om het thuisblijven wat aangenamer te maken”.

-advertenties-

-goede doel-