Mevr van Rossum-Malepaard vierde donderdag 14 januari haar 102e verjaardag in WZH Oosterheem en werd door de zorgmedewerkers verrast met versieringen en taart. Zelf wilde ze het eigenlijk niet vieren, want, zo zei ze: ‘ik wil niet oud worden’.

Een bezoekje van de burgemeester zit er nu niet in, door de coronaregels, maar burgemeester Bezuijen stuurde wel een brief om de 102 jarige te feliciteren. Eigenlijk wil Koos van Rossum-Malepaard zelf ook niet jarig zijn, maar de familie en de zorg in het WZH denken daar anders over. De huiskamer werd versierd, er was taart en iedereen op de etage wist ervan en feliciteerde de jarige.

 102 jaar 3  102 jaar


Dochter Jannie: “Ik gun haar een hele fijne verjaardag, ondanks de beperkingen en blijf doen wat ze het fijnste vindt: haar aandacht geven en lekker naar buiten gaan en de eendjes voeren, want ze verdiend het zo, omdat ze voor iedereen altijd goed en zorgzaam is geweest, terwijl ze zelf niet zo’n leuk leven heeft gehad. Kortom ze is een kanjer!”


Kleindochter Bernanda mocht niet in persoon langs komen maar feliciteerde haar oma op Facebook: “Als er iets is wat deze krachtige vrouw ons leert, is het dat het allemaal een kwestie van mindset is en dat je kan bereiken wat je wil!
En de dankbaarheid voor alle kleine dingen waardoor ze vooral de focus heeft op wat ze wel kan en niet op wat ze niet kan is zeker in Coronatijd ook een mooi voorbeeld.”

 

Familiebericht inzenden?

Stuur voor gratis plaatsing in de rubriek Familieberichten een foto (in jpg) en de tekst die u wilt laten plaatsen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Alle Familieberichten kunt u terug vinden onder het menu-item 'Zoetermeerders - Familieberichten'

-advertenties-

-goede doel-