20200930Burgmeester zm 12De NOS en Omroep West brengen naar buiten dat burgemeester Bezuijen overweegt om criminelen uit Oosterheem verplicht te laten verhuizen. Dit naar aanleiding van de overlast die in sommige delen van de wijk voortduren.

Al eerder gaf burgemeester Michel Bezuijen aan dat er al veel maatregelen zijn genomen om de overlastgevende en criminele jongeren in Oosterheem aan te pakken. Er zijn al camera's opgehangen en er zijn verschillende professionals ingezet om de jongeren in de gaten te houden. Er is een alcohol-, lachgas en samenscholingsverbod.

De onrust blijft echter voortduren. Rondhangende jongeren op straat, vernieling en recent nog een aanslag met een vuurwerkbom is voor de burgemeester onacceptabel. De burgemeester laat weten dat hij aanvullende maatregelen overweegt en het verplaatsen van bewoners uit de wijk is iets wat hij bespreekt met de woningcoöperaties.

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-