scaled 768Scale Booster, een initiatief van de gemeente Zoetermeer, helpt startende ondernemers om van hun bedrijf een succes te maken. Ondernemers die maximaal drie jaar geleden een bedrijf zijn gestart in Zoetermeer kunnen er terecht voor advies, netwerk en veel informatie.


scalebooster header Asset 47 8De website van Scale Booster bevat veel handige tips voor startende ondernemers die willen groeien. Zo kunnen ze op de site ideeën opdoen voor locaties om te werken, regelingen waar zij mogelijk voor in aanmerking komen en in contact komen met de IT-community van de Dutch Innovation Factory.
Op de agenda staan een aantal workshops en (digitale) evenementen om je netwerk uit te breiden als startende ondernemer. Op 21 januari kunnen startende ondernemers bijvoorbeeld digitaal op de koffie komen bij de businessclub van Netwerk Zoetermeer. Accountmanager start- & scale up's Irma de Graaff kan ondernemers meer uitleg en advies geven.

Het programma Scale Booster voor het versterken van start- en scale-ups wordt georganiseerd vanuit Ter Zake Het Ondernemershuis.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-