JobHulpMaatje Zoetermeer start JobGroup voor werkzoekenden onlineZoetermeer start online op vrijdagochtend 22 januari 2021 van 9.00 - 11.30 uur een JobGroup-ronde: zeven gratis workshops, elke vrijdagochtend, voor werkzoekenden die moeite ervaren om aan betaald werk te komen.

In een JobGroup krijg je meer inzicht in wie je bent, wat je wil en wat je kan. Er wordt veel aandacht besteed aan leren netwerken. Je kunt je competenties en interesses testen en koppelen aan een beroepskeuzeprogramma en een actuele vacaturebank. 

Einddoel: Weten waar je het werk kan vinden wat jij zoekt én je op een aansprekende zelfverzekerde wijze presenteren bij een werkgever.  De eerste weken van de JobGroup starten online. Je hebt daarvoor een computer met internetverbinding nodig. Zodra de lockdown over is, wordt verder gegaan in het Stadhuis-Forum in het Stadshart.

 

Inschrijven kan via de website https://jhm-zoetermeer.nl   of stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via app 06 4157 2157.

-advertenties-

-goede doel-