ZoetermeerHet bedrijf City-Play zet Zoetermeer op de kaart met een eigen Speelkleed. Op het speeltapijt zijn veel iconen van Zoetermeer terug te vinden, zoals de Nelson Mandelabrug, SnowWorld of de Watertoren. Ook parken en leuke plekken voor kinderen zoals een natuurspeeltuin zijn terug te vinden.

City-Play heeft al speelkleden gemaakt van verschillende Nederlandse steden, zoals in onze buurt Den Haag en Rotterdam. Zoetermeer wordt op dit moment nog ontwikkeld, maar is al wel alvast als pre-order te bestellen.

Spelenderwijs komen de kinderen langs alle hotspots van Zoetermeer. Spelen in de natuurspeeltuin de Flierefluiter, racen onder de Balijbrug door om vervolgens naar de wedstrijd te gaan van FC Zoetermeer. Een ochtendje spelen met sneeuw in de skihal en daarna snel door via de Silverdome naar Gamecity. Met alle iconen van de stad is het een informatief, maar ook superleuk speelkleed.

Het speelkleed is 115 x 175 cm groot, heeft een anti-slip onderzijde en is zacht van boven, makkelijk schoon te houden en het materiaal is recyclebaar. Bovendien is het geschikt voor vloerverwarming. Ben je niet tevreden, dan mag je gewoon gratis retourneren. City-Play is erkend door Trusted Shops, waardoor je verzekerd bent van een veilige en betrouwbare aankoop. Het kleed kost €49,95.

Van ieder kleed wordt er per stad een lokaal doel gesteund. Er gaat €1,- per kleed naar het goede doel, veelal het (kinder)ziekenhuis van de stad.
Direct het speelkleed bestellen of alle details bekijken? www.speelkleed.nl/alle-speelkleden/speelkleed-Zoetermeer

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-