20210104 Persbericht Rainbow leesclubHet boek Stormachtig stil van Eveline van de Putte bevat zevenentwintig bijzondere verhalen van lhbti-ers. In de Rainbow leesclub worden er elke bijeenkomst verhalen besproken, maar is er ook tijd voor ontmoeting en herkenning.

Het boek Stormachtig stil van Eveline van de Putte bevat zevenentwintig bijzondere verhalen van lhbti-ers. Deze bevlogen auteur zal de middagen online begeleiden. Per keer worden er negen verhalen uit het boek besproken, aan de hand van thema’s zoals uit de kast komen,
wat betekent vrijheid voor jou, veiligheid, vroeger en nu, vrienden / familie, en het mooiste verhaal. Stormachtig stil is niet alleen een boek waarin de geschiedenis van roze ouderen naar voren komt, maar die ook goed te vertalen is naar de mogelijkheden van nu. Op zondagmiddag 10 januari start de tweede bijeenkomst van de online Rainbow leesclub van 14.30 tot 16.00 uur.

De kosten voor de leesclub bedragen € 2,50 per bijeenkomst. In het totaal zullen er drie bijeenkomsten plaatsvinden in de wintermaanden. Opgeven voor de Rainbow leesclub kan via www.forumzoetermeer.nl  , www.bibliotheek-zoetermeer.nl  onder de zoekterm Eveline van de Putte of telefonisch tussen 11.00 uur en 17.00 uur op nummer 079-3438200 (bibliotheek Zoetermeer).

-advertenties-

-goede doel-