speelgoededoelendozen01Een Speelgoededoelendoos is een doos vol speelgoed voor kinderen die in armoede leven. En waar kan je beter speelgoed verzamelen dan op de kinderopvang? Net voor kerst haalde Mondial van Buuren Verhuizingen 40 volle Speelgoededoelendozen op bij BSO De Edelsteen van Kern Kinderopvang.

“Soms is speelgoed alleen maar leuk voor kinderen tot een bepaalde leeftijd”, zegt Vivien de Koning, locatiemanager van Kern Kinderopvang. “Of je bent aan het opruimen of je gaat verhuizen en wil van je speelgoed af. Wij vroegen mensen om het niet weg te gooien, maar op een van onze kinderopvanglocaties langs te brengen. Zo hebben wij een heleboel Speelgoededoelendozen gevuld en kunnen we de kinderen die nauwelijks speelgoed hebben dit jaar een mooi cadeau geven.”


De Speelgoededoelendoos is een idee van de Mondial Van Buuren Foundation. Met deze foundation wil verhuisbedrijf Mondial Movers armoede en eenzaamheid in Nederland bestrijden. “Wij kennen Mondial Movers goed”, zegt Vivien. “Door de jaren heen hebben zij veel verhuizingen voor ons gedaan. Het project van de Speelgoededoelendoos vinden wij perfect bij ons passen. Daarmee maakt de foundation kinderen blij door ze te laten spelen. Net als wij doen bij Kern Kinderopvang!”

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-