Vier Zoetermeerders zijn op maandag 28 september aangehouden op verdenking van vrijheidsberoving, bedreiging en handel in verdovende middelen. De politie deed met een arrestatieteam invallen in verschillende woningen en opslagruimtes. Ook werd er een drugshond ingezet.

politiebus 2In oktober 2019 werd een 21-jarige Hagenaar vastgehouden en bedreigd door verschillende mannen. De politie startte een grondig onderzoek en dat leidde maandag 28 september tot invallen in verschillende woningen in Zoetermeer, Nootdorp, Delft en Tilburg. De invallen in Zoetermeer werden gedaan door een arrestatieteam. De politie trof hierbij vier verdachten aan. Ook werden door speurhonden verdovende middelen gevonden. De politie heeft sommen contant geld en verschillende voertuigen in beslag genomen. Eén van de Zoetermeerders die is aangehouden is een 23-jarige man die wordt verdacht van het witwassen van crimineel geld.

Alle verdachten die zijn aangehouden zitten in beperking. Dit wil zeggen dat zij alleen contact mogen hebben met hun advocaat. De politie gaat er vanuit dat er meerdere arrestaties kunnen volgen.

-advertenties-

-goede doel-