2C1A7803 copyDe week van 1 tot en met 8 oktober is de week tegen de eenzaamheid. Negen deelnemers van TERRA gaan vanaf 26 september nieuw werk exposeren binnen dit thema. Daarbij heeft elke kunstenaar zijn of haar werk een persoonlijke inslag meegegeven. Zo heeft de expositie een eigen verhaal gekregen.

De week van de eenzaamheid is een jaarlijks terugkerend project. Door alle ontwikkelingen en vooral de bijbehorende maatregels over ontvangen van bezoek, is het thema nog actueler.

“In een deel van het werk zien we het thema op een meer letterlijke manier terug”, aldus Natalie Vinke, artistiek directeur van TERRA. “Ander werk belicht de ‘eenzaamheid’ vooral symbolisch. Er is figuratief en abstract werk en ook de materialen en technieken variëren. Van tekeningen en schilderijen tot drie-dimensionaal werk en textiel. Die diversiteit maakt een bezoek aan de expositie zeker de moeite waard.”


Deelnemers van dit project zijn: Renée du Clou, Sylvia Essenberg, Verolique Jacobse, Kiek Haket, José Koebrugge, Jan Lenoir, Usha Ramesh, Eva van Steenbergen en Marian van Zomeren – van Heesewijk.


De groepsexpositie is tot en met 8 november (gratis) te bezoeken van woensdag tot en met zondag van 13 tot 17 uur. U vindt TERRA in de Dorpsstraat 12, 2712 AK Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-