20200929 20902

Meerpunt medewerkers Ineke, Susanne en Stephanie met wethouder Groeneveld vieren het jubileum


Het Meerpunt is in Zoetermeer alweer 10 jaar hét bekende adres voor vragen over jeugd en gezin. Wethouder Jakobien Groeneveld kwam langs om even stil te staan bij het bijzondere jubileum van het centrum voor jeugd en gezin, dat ook meteen de nieuwe website lanceerde.

Jaren geleden ontstond het Meerpunt en het Meerpunt Inlooppunt vanuit een samenwerking van verschillende partners in de stad. Nog steeds zijn de ruim 40 partners een belangrijk deel van het Meerpunt. De Meerpunt medewerkers, Ineke, Susanne en Stephanie, denken mee met ouders over problemen rond de opvoeding en sturen door bij lastige vragen naar een van de vele partners van het Meerpunt. Meerpunt is te vinden op de benedenverdieping van het Stadhuis-Forum, Stadhuisplein 1. Het Meerpunt Inlooppunt is geopend op maandag van 12.30 uur – 17.00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 uur – 17.00 uur.

 20200929 20909  20200929 20910


Presentatie nieuwe website

Een nieuwe website was al lang de wens van het Meerpunt, om nog beter aan ouders in Zoetermeer te kunnen laten zien wat Meerpunt voor hen kan doen. Ouders, medeopvoeders en professionals kunnen op de website zien wie er werken bij Meerpunt, wat de werkwijze is en wat het allemaal doet.
Op de ervaringspagina’s van de site staan verhalen van ouders, die vertellen over hun contact met het Meerpunt en wat dat voor hen heeft betekend.


Wie jarig is trakteert!

Ouders kunnen vanaf donderdag 1 oktober tot vrijdag 27 november, op vertoon of tegen inlevering van de bon een cadeautje ophalen bij het Meerpunt Inlooppunt. Tip: sla de bon op als foto in je telefoon en laat deze zo zien bij het Meerpunt.
Let wel, op=op. Ook kunnen ze meedoen met een winactie. De loting voor Familietickets voor een bioscoopbezoek zal plaatsvinden op maandag 30 november.

bon meerpunt

-advertenties-

-goede doel-