Zin in een ouderwets leuk en coronaproof uitje? Op 22 september 2020 organiseren de Vredesweek in samenwerking met Filmhuis Cameo een drive-in bioscoop. Er worden twee verschillende films vertoond, The Railway man en The Black Butterfly, allebei in het thema ‘vrede verbindt verschil’.

Een drive in bioscoop is een prachtige manier om samen met anderen gezellig en veilig naar een film te kijken op anderhalve meter van elkaar. Je kan je auto parkeren op de parkeerplaats van de SilverDome, lekker achterover leunen en je snacks uit je tas trekken.
Het geluid van de film is te horen door de eigen autoradio, met de radio stem je af op een FM frequentie om het geluid van de film real-time en zonder vertraging te ontvangen. Dertig minuten voor aanvang van de films gaat het terrein van het SilverDome open, iedereen krijgt een plekje op volgorde van binnenkomst.

 

IMG 20200907 113900The Black Butterfly

Ingrid Jonker is een Afrikaner. Haar ouders zijn gescheiden, ze woont met haar zus bij haar moeder en grootouders. Na het overlijden van haar moeder komen zij en haar zus te wonen bij haar vader, die haar als buitenstaander behandelt. Het is het tijdperk van de apartheid, en haar vader Abraham Jonker is als minister van censuur voorstander en handhaver daarvan. Ingrid heeft een moeizame verhouding met hem, omdat ze tegenstander van apartheid is.

Ingrid Jonker wordt gespeeld door de bekende Nederlandse actrice Carice van Houten, met tegenspelers Rutger Hauer en Liam Cunningham.

De film start om 20 uur.


IMG 20200907 113851The Railway man

Een waargebeurd verhaal van een Schotse luitenant die tijdens de Tweede Wereldoorlog door de Japanners in Singapore gevangen werd genomen. Hij werd werkzaam gesteld aan de brug over de Kwai. Jaren later lijdt hij aan posttraumatische stressstoornis tot zijn vrouw hem helpt zijn verleden te verwerken.

De film start om 22 uur.Ticket informatie

Je regelt jouw ticket heel eenvoudig via deze link: https://iloz.org/drive-in-movie/
De tickets kosten €20 per auto. In een auto mag je met maximaal 5 personen uit een gezin/huishouden zitten. Er worden geen tickets bij de poort verkocht. De maximale hoogte voor een auto is 2.40 meter.

Plaats: parkeerterrein Silverdome
Speciaal tarief: 20 euro per auto

Voor alle updates: www.vredesweekzoetermeer.nl 

Compilatie Vredesweek 2019, door Stefan Ramdharie

-advertenties-

-goede doel-