westwaarts passageVrijdag 18 en zaterdag 19 september heeft de Albert Heijn XL in het Zoetermeerse Stadshart een bijzondere actie. Bij besteding van 75 euro of meer bij de XL krijgen klanten cadeaubonnen van andere winkels in het Stadshart.


Met deze actie wil de supermarkt de kleine zelfstandige winkeliers in het winkelcentrum steunen en tegelijk haar eigen klanten een aardigheidje geven. Het bedrag van de cadeaubonnen varieert van 5 tot 100 euro.

Het idee van deze actie ontstond toen de winkeliersvereniging een deel van de jaarlijkse contributie terugstortte naar de deelnemers. De winkels hebben dit jaar daardoor minder lasten en komen hopelijk zo gemakkelijker de coronacrisis door. Ook de Albert Heijn XL kreeg een deel van de contributie terug. “Met dat geld willen we iets doen om in deze moeilijke tijd de kleine zelfstandige winkeliers in het Stadshart bij te staan”, vertelt supermarktmanager Ian Tabben. “We hebben een aantrekkelijk winkelcentrum, juist door het hoge aantal kleine winkels. Iedereen heeft er baat bij dat die diversiteit blijft.”

 

Cadeautje

Van het terug ontvangen contributiegeld heeft de Albert Heijn XL 1.000 cadeaubonnen van zo’n 75 winkels gekocht. Die bonnen geeft de supermarkt op vrijdag 18 en zaterdag 19 september weg aan klanten. Wie op die dagen bij de Albert Heijn XL 75 euro of meer besteedt, krijgt er één – zolang de voorraad strekt. “De waarde van een bon varieert van 5 tot 100 euro. We hopen met deze actie onze klanten te kunnen verrassen met een leuk cadeautje én de kleine zelfstandige winkeliers in het Stadshart te steunen”, aldus de supermarktmanager.

-advertenties-

-goede doel-