Kris_en_Rene_Zoetermeerder Kris Florek is geboren in Polen en al jarenlang een succesvol ondernemer. In Zoetermeer is hij onder meer bekend van Patat & More op de Eerste Stationsweg. In het RTL 5 programma ‘Mijn gezin gaat failliet’ helpt hij een gezin met financiële problemen.


Kris adviseert het gezin, dat het op het eerste gezicht helemaal goed voor elkaar heeft, maar eigenlijk op de rand van een faillissement verkeert. Het programma wordt gepresenteerd door John Williams en succesvolle ondernemers adviseren de gezinnen met geldproblemen. Deze ondernemers zijn, net als Kris, zelf vaak met niets begonnen en zien mogelijkheden en kansen waar de mensen met geldzorgen niet aan hebben gedacht. Dankzij hun kennis, ervaring en netwerk helpen ze de gezinnen uit de ellende.
Kris Florek startte in 2013 met het verkopen van knapperige Nederlandse friet in zijn vaderland Polen. Hij liet het Poolse publiek met succes kennis maken met niet alleen de Nederlandse patat, maar ook met de typische topping zoals pindasaus. Het bedrijf groeide en in 2018 opende hij een vestiging van Patat & More in Zoetermeer.


De eerste aflevering van ‘Mijn gezin gaat failliet’ wordt vrijdag 4 september uitgezonden op RTL5, om 20.30 uur.

-advertenties-

-goede doel-