Restaurant gedekte tafelIn de afgelopen maanden heeft de horeca het zwaar gehad door de maatregelen omtrent het coronavirus. Door creatieve oplossingen te verzinnen hebben de horecagelegenheden deze moeilijke periode weten te overbruggen. Ook zijn er verschillende horecazaken bij gekomen in Zoetermeer.

Op de plek van pizzeria Woodstone is sinds kort een Aziatisch restaurant geopend: Mr Xi. Zij bieden verschillende gerechten uit alle windstreken van Azie in een shared dining concept.

Naast Hofstede Meerzigt heeft onlangs Brasserie 1640 haar deuren geopend. Op het menu staan welbekende klassiekers die worden bereid met dagverse producten. In de zomermaanden kun je op het veld naast de brasserie picknicken in het weekend. De brasserie verzorgt verschillende picknickmanden.

In Buytenwegh heeft pizzeria il Mondo zich gevestigd. Naast een uitgebreide keuze aan pizza’s en pasta’s staan ook gerechten zoals kapsalon, shoarma en pitabroodjes op het menu.

Cheeky Chicken (website nog niet klaar) is, zoals de naam al aangeeft, een kipspeciaalzaak. In het midden van de Dorpsstraat draaien de kippen buiten al aan het spit. Naast de verschillende kipproducten kunnen ook diverse salades en patat besteld worden.

In het Stadshart opende de eigenaresse van Plein 23 net vóór de maatregelen de deuren van haar nieuwe zaak. De brasserie biedt een uitgebreid menu met afwisselende weekmenu’s en organiseert cocktailavonden in de weekends.

Dekker in Rokkeveen heeft voormalig restaurant l’Elefant omgetoverd tot Lodge at the Lake. Bij de Lodge kan geluncht, gedineerd en geborreld worden. De menukaart bevat een variëteit aan gerechten die ook gedeeld kunnen worden.

Bij de Silverdome is sinds kort Sweet Garden feestelijk geopend. Een groot terras met BBQ waar van vrijdag t/m zondag gedineerd en geborreld kan worden.

Last but not least: Los Muchachos is weer open. Het Argentijnse restaurant is verhuisd van het Stadshart naar de Dorpsstraat en heeft het voormalig pand van Sabra betrokken. Het oude pand van Los Muchachos aan de Duitslandlaan is verkocht. 

 

 

-advertenties-

-goede doel-