20200627 19187De verloting van de Zoetermeer Actief Tas is de afgelopen maanden gewoon door gegaan, maar door de coronacrisis kon de tas lange tijd niet uitgereikt worden. Afgelopen zaterdag werden daarom maar liefst drie tassen uitgereikt, met blije winnaars tot gevolg.

De tas, - of eigenlijk eerder krat, want in een tas passen alle cadeautjes al lang niet meer - van maart werd gewonnen door Marguerita Hansler -Bax die samen met haar dochter Lily verrast was over de hoeveelheid leuke en handige cadeaus. De winnares van april, Franka Janssen, zag al bij een aantal cadeaus de blije gezichten van de mensen voor zich die zij op háár beurt weer blij zou kunnen maken.

Dimona Klijn won de laatste tas vóór de zomervakantie en verheugde zich vooral op de leuke workshops in de tas. Ook zij gaat veel mensen in haar omgeving blij maken met een cadeautje uit de Actie(f) tas en dat is precies waar deze 'sociale tas' voor bedoeld is. Wat de winnaars waarderen aan de Actie(f) tas is dat alle cadeau's 100% lokaal zijn en dat zo de Zoetermeerse ondernemers op deze manier laten zien wat ze te bieden hebben. Zie het overzicht deelnemende sponsors.

 20200627 19198 20200627 19199 

De drie tassen werden uitgereikt bij Stichting Iedereen Een Maaltijd in het Woonhart, één van de sponsors van de actie, die de winnaressen ook voorzag van een heerlijke punt zelfgemaakt appelgebak. 

 

De tas er even tussenuit

Na een zeer succesvol eerste half jaar, gaat de tas even mee op vakantie. De volgende actie zal starten in september 2020. Inmiddels hebben nog meer lokale ondernemers zich aangemeld voor de Actie(f) tas. Ben jij een Zoetermeerse ondernemer en wil jij meer weten over deelname aan de tas, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

 

Film: Monica Lausberg

-advertenties-

-goede doel-