puzzel kruiswoordOndanks de versoepeling van de coronamaatregelen is het nog steeds een lastige tijd voor veel senioren. Palet Welzijn wil de senioren van Zoetermeer laten weten dat ze zeker niet vergeten worden. Met een puzzelactie steekt Palet Welzijn in samenwerking met Nian Uitgevers hen een hart onder de riem.

De activiteiten van Palet Welzijn worden weer opgestart, maar helaas kunnen nog niet alle activiteiten doorgang vinden. Hierdoor blijven de sociale contacten beperkt voor deze groep. Dat geldt zeker voor de Zoetermeerse senioren die tot de risicogroep behoren en bang zijn om besmet te raken met het coronavirus.

Danielle Privee van Palet Welzijn: “Veel ouderen zijn al meer dan 10 weken aan huis gekluisterd. Dat is echt heel lang! Om iedereen in deze lastige tijd een beetje afleiding te bezorgen, hebben we in de afgelopen periode samen met Piëzo, UVV, stichting Present en Zoetermeervoorelkaar vele acties uitgevoerd. Zo zijn bij veel senioren bloemen bezorgd en hebben we op Koningsdag bij verschillende seniorencomplexen gezorgd voor muzikaal vermaak. De boodschappendienst en maaltijdservice zijn nog steeds actief.
Gelukkig kan iedereen langzaam wel weer even naar buiten voor een boodschap of een wandeling, maar het leven is echt anders dan het voor de coronacrisis was. We horen van veel senioren dat zij zich vermaken met kruiswoordpuzzels, cryptogrammen en woordzoekers. Vanaf deze week ligt er daarom voor onze senioren een gratis puzzelmagazine klaar op onze locaties. Een cadeautje van Palet Welzijn en Nian uitgevers. We hopen op deze manier de senioren in Zoetermeer een hart onder de riem te steken.”

Wilt u ook het gratis puzzelmagazine ontvangen? Vraag ernaar bij de sociale makelaar in uw wijk; namen en contactgegevens vindt u op onze website www.paletwelzijn.nl op de pagina ‘Activiteiten voor ouderen’.

-advertenties-

-goede doel-