garden promo copyVrijdagmiddag 26 juni opent organisator First Noise een nieuw terras genaamd Sweetgarden naast het Silverdome. Dit grote buitenterras, heeft een beach thema.

Sweetgarden biedt een groot buitenterras die de hele zomer, elke weekend, open is van vrijdagmiddag tot zondagavond. Het terras is gelegen naast de Westingang van het Silverdome, is vrij toegankelijk en biedt plaats aan ruim 150 gasten.

Sweetgarden werkt met een Beach thema. Dit vind je terug in de uitstraling en aankleding van het terras. Die bestaat uit palmbomen, houtsnippers, tafel met stoeltjes of banken. Lichtsnoeren en de bamboe schutting zorgen ervoor dat je in de avond nog heerlijk beschut kunt zitten. “Met de live lounge Dj, die letterlijk boven het terras staat en de Beach-vibe hopen we een Ibiza vakantiegevoel te creëren,” zegt Maarten van Dulst, eigenaar van Firstnoise.

impressie copyBuiten de keur aan heerlijke drankjes die verkrijgbaar zijn, is er ook de mogelijkheid om iets te eten. Aan de rand van het terras vind je de grote barbecue waar je o.a. burgers, spiesjes en gamba’s kunt krijgen. De organisatie geeft aan een beperkte, maar vooral betaalbare kaart te bieden. Je kunt voor 10,- al een lekkere burger met een bijgerecht krijgen.

Reserveren niet noodzakelijk

Het terrein is vrij toegankelijk en reserveren is niet noodzakelijk. De ruimte naast het Silverdome biedt kansen om uit te breiden als dit concept een succes wordt. Sweetgarden krijgt zo het grootste terras van Zoetermeer. 

Sweetgarden is een samenwerkingsverband tussen Grand café Lutz, Silverdome en evenementenbureau Firstnoise. Deze laatste partij is geen onbekende in de stad. Zij organiseren meerdere evenementen in de stad, waaronder o.a. het 16+ jongeren feest met Oud & Nieuw waarbij ze samen werken met de gemeente.

 

 

-advertenties-

-goede doel-