De bibliotheek Zoetermeer organiseert op zondag 5 juli een Stamtafel met twee bijzondere Zoetermeerders. Willem Dekker is auteur en gepensioneerd kolonel en Carolien van Eerde de drijvende kracht achter stichting Poco a Poco. Deze stichting ondersteunt kinderen uit de armste sociale klasse van Peru.

poco a poco
Willem kreeg kennis van dit mooie liefdadigheidswerk en besloot de stichting Poco a Poco te belonen, door er een gelijknamig boek over te schrijven. Dit verhaal is geschreven als een ontdekkingstocht en beperkt zich niet alleen tot de stichting. Het is een informatief boek met wetenswaardigheden en achtergrondinformatie over Peru, de leefomstandigheden en het schoolsysteem. Het is een levendig verhaal vanuit het gezichtspunt van de schrijver die het doorspekt met anekdotes en kwinkslagen. Stapje voor stapje, poco a poco, beschrijft de auteur alle aspecten en activiteiten van de stichting, de oprichtster, het bestuur, de vrijwilligers en de sponsoren. Ook kritische vragen, dilemma’s en de resultaten van de kinderen komen uitgebreid aan bod.

Luister en praat mee over dit thema met Willem en Carolien. Meld je nu gratis aan voor de online Stamtafel via https://bit.ly/2ThFD3R en ontvang jouw logincode voor Poco a Poco.

-advertenties-

-goede doel-