tico1

De herstelde schoenen, goed voor een tweede plaats

Voor de vierde keer op rij is de inzending van Tico Roozendal bij het driejaarlijkse evenement in Wiesbaden in de prijzen gevallen. Nadat Tico in 2004 Brons en in 2007 Zilver won wist hij in 2010 het Goud te winnen. Veel schoenmakers zouden na zo’n reeks niet meer meedoen omdat de verwachtingen zeer hoog zijn. Tico heeft echter geen boodschap aan de volkwijsheid dat je op het hoogtepunt moet stoppen. Hij deed weer vol enthousiasme mee.

Zijn inzendingen werden wederom als zeer goed beoordeeld. De competitie was dit jaar echter ook sterk. Zeker omdat men wist dat de kampioen van de vorige editie weer meedeed. Ondanks deze sterke concurrentie wist Tico toch weer een podiumplaats te bemachtigen met een prachtige tweede plaats in de categorie Luxe schoenen.

Tico heeft hier 2 paar schoenen van Floris van Bommel voor hersteld. Door het herstel uit te voeren met de allerbeste materialen en te kiezen voor speciale zolen zijn de schoenen mooier dan nieuw geworden.

Wilt u zien hoe ze zijn geworden? Dan kunt u nog tot 6 april in de winkel in het winkelcentrum Oosterheem de schoenen komen bekijken. Op die dag overhandigt Tico de schoenen aan de eigenaar die deze vijf maanden geleden, speciaal voor de wedstrijd in Wiesbaden heeft ingeleverd. Deze vijf maanden geduld zijn in ieder geval beloond met de mooiste Van Bommel schoenen die er zijn. De uiteindelijke grote winnaar is dan ook de klant die de schoenen voor de wedstrijd heeft ingeleverd!

tico2
Leerling Vincent van Zadelhoff
Tico kijkt alweer vooruit. “In 2016 doe ik weer mee in Wiesbaden. De ambitie is toch weer Goud te behalen.” lacht Tico. “Daarbij moet ik natuurlijk ook het voorbeeld geven aan mijn medewerker Vincent van Zadelhoff.”

Enthousiast verteld Tico over zijn leerling Vincent die vier dagen werkt en een dag per week naar school gaat. “Vincent is in zijn vak ontwikkeling verder dan ikzelf op die leeftijd. Het is fantastisch dat een van de hangjongeren uit Buytenwegh zich zo ontwikkeld. Vincent gaat op 8 april mee doen met een nationale vak wedstrijd voor 1e-jaars leerlingen. Ik ben benieuwd hoever hij gaat komen bij deze wedstrijd.”

-advertenties-

-goede doel-