YVI pers 18 juniNa het succes van het virtuele live concert van zanger Ed Struijlaart komt het Stadstheater opnieuw met live muziek in jouw woonkamer. Deze keer is het de beurt aan zanger en muzikant YVI, die zondagavond 28 juni speciaal voor alle Zoetermeerders zal spelen.

YVI oftewel Diederick Brandsma is zanger en muzikant. Hij speelt een heerlijk muzikale set, vol inspirerende en alternatieve folk en indie rock. Met melancholische en verhalende songs brengt hij troost, zelfs als je er niet naar op zoek bent. YVI is nog redelijk onbekend, maar misstaat niet in het rijtje van Damien Rick, Glen Hansard en Bon Iver. Tijdens dit liveconcert speelt hij nummers van zijn nieuwe album Control. Een album vol liedjes over verschillende onderwerpen: liefde, het verliezen van een dierbare en slapeloze nachten. Maar zijn album gaat vooral over de levensfase waarin hij zich nu begeeft, een album over perfectie, twijfel en controle.

Maak kennis met de muziek van YVI en geniet van een concert vanuit je eigen thuis theaterstoel.
Op zondagavond 28 juni speelt YVI vanaf 20:30 uur. Het concert is gratis te volgen via het YouTube-kanaal van het Stadstheater.

zo 28 juni 2020
20:30 uur | gratis
www.stadstheater.nl 

-advertenties-

-goede doel-