Wonderschoon 3

Van vrijdag 5 t/m zondag 7 april hebben de Stadshart winkeliers tal van geweldige aanbiedingen voor hun klanten in petto. Kort tevoren valt de folder met voordeelbonnen in Zoetermeer en de directe regio in de brievenbussen. Knip uit die bonnen en profiteer 3 dagen lang van allerlei voordeeltjes!

2012 0330016Daarnaast zullen de zaterdag en zondag van dit weekend opgeluisterd worden met het evenement Stadshart op Stelten. Met allerlei spectaculaire steltenacts, een toepasselijke workshop en meer!

Zaterdag 6 april van 11.00 tot 16.00 uur

Ben je tussen de 6 en 12 jaar? Dan kan je je eigen stelten versieren bij de workshop in de Stadshart Passage! Tevens komt deze zaterdag de familie Vestdijk naar het Stadshart. Een burgerlijk gezin uit de jaren vijftig: twee steltlopende ouders en een huilende baby in een te grote kinderwagen plus een klein jongetje, Bartje van zes, die het zijn ouders knap lastig maakt. De twee fonkelende elfen Wonderschoon zo uit een fantasiewereld gevlogen, verbazen het publiek op een sierlijke wijze. Spectaculair zijn De Krekels: groen, sympathiek  en meters hoog. Op zoek naar lekkernijen vinden ze hun weg. Spring is in the air! Met rood als de kleur van de liefde en wit als vrolijk stralende energie komen Monsieur et Madame Rouge-Blanc de hartstocht verspreiden in het Stadshart. En de mysterieuze dame Gold Queen is ondanks haar grote verschijning zéér sierlijk en elegant. Twee steltlopers, geheel in wit, delen uit en maken het beeld deze zaterdag compleet.

Zondag 7 april van 12.00 tot 17.00 uur

Deze zondag komt De Witte Wensfee naar het Stadshart om het publiek een wens te laten doen. Voor extra wenskracht tovert ze zeldzame wensglitter te voorschijn. De High Society Sisters zijn gek op winkelen en hebben het “hoogste” woord. Tevens dansen de Space Butterflies op hun hoge stelten. Voorts wandelt het deftige echtpaar meneer en mevrouw Jansen door het Stadshart. Voor de humoristische noot zorgt de spectaculaire act Vliegend Tapijt. Een act in de sfeer van “Duizend en één nacht”! Ook vandaag wordt weer wat uitgedeeld. En de kids tussen de 2 en 5 jaar mogen in de Stadshart Passage mooie loopklossen versieren.

Dus….drie dagen lang topaanbiedingen en twee dagen – op zaterdag en zondag – volop

entertainment van “hoog niveau”  in het Zoetermeerse Stadshart! Kom ook langs!

-advertenties-

-goede doel-