Startende ondernemers in Corona tijd Maaltijdbezorgbox Erwin2Zoetermeer Actief spreekt met ondernemers die net voor de coronacrisis van start waren gegaan of die juist door de coronacrisis een nieuw bedrijf zijn gestart.

 

Deze week praten we met Erwin van der Wel over zijn bedrijf Maaltijdbezorgbox.

Eerst even kennismaken met de man achter het bedrijf

Ik ben Erwin van der Wel, ondernemer in hart en nieren en sinds maart onder andere eigenaar van Maaltijdbezorgbox.

Waarom ben je je eigen bedrijf gestart?

Startende ondernemers in Corona tijd Maaltijdbezorgbox logoIk ben altijd bezig met ondernemen, creativiteit en het mensen naar de zin maken. In eerste instantie was ik met een wijnhandel gestart omdat mijn vrouw vinologe is, maar catering is toch meer mijn ding. Samen met mijn vrouw Caroline run ik onder meer Café Sharebiz, Cuisine de Lien Catering & Events en Broodjesservice Zoetermeer. Deze zaken richten zich vooral op bedrijven en hebben het helaas door de coronacrisis nu lastig. Ik ben positief ingesteld en zag een kans om met mijn horeca expertise de particuliere markt te bedienen met het bezorgen van koelverse maaltijden. In de wekelijks wisselende menu’s richten wij ons voornamelijk op de aardappel/groenten/vlees/vis gerechten en heerlijke soepen. Hierin verwerken wij verse producten van lokale ondernemers. Onze maaltijden zijn 2 dagen houdbaar dus meerdere bestellen is ook mogelijk.

Hoe onderscheidt Maaltijdbezorgbox zich?

Wij bedenken iedere keer nieuwe en verrassende initiatieven en denken graag mee met onze klanten. Zo hebben wij onlangs diverse speciale boxen met een persoonlijk tintje samengesteld. Daar hebben we meteen een leuke actie van gemaakt voor moederdag. Onze klanten kunnen een persoonlijke attentie toe laten voegen aan de box en op die manier mama of oma verrassen!

Wat als de corona-ellende voorbij is?

Ook beperkingen geven weer mogelijkheden, het is maar net hoe je er tegenaan kijkt. Ik probeer het positief in te zien en zit vol met ideeën over hoe we ons bedrijf verder kunnen laten groeien!

 

Tekst: Mariëlle Mets

-advertenties-

-goede doel-