tv bingo2De corona-crisis raakt ons allemaal. Gelukkig helpen Zoetermeerders elkaar een handje . Juist voor de mensen die thuisblijven en om die verbondenheid in de stad te houden, wordt woensdag 6 mei de Zoetermeerse tv bingo georganiseerd.


tv bingoDe Bingo wordt mogelijk gemaakt door Zfm, de markt en Piëzo, in samenwerking met Zoetermeer voor Elkaar. Natuurlijk zijn er leuke, lekkere en gezonde prijzen te winnen met deze bingo. De organisatie brengt na de trekking de prijzen langs bij de winnaars.
Wethouder Ingeborg ter Laak (Zorg en Welzijn) trekt op 6 mei de cijfers en de bingo is life te volgen op woensdag 6 mei van 19.00 – 20.30 uur. De Zoetermeerse tv Bingo is live te volgen KPN- XS4ALL-TELFORT 1419, TELE2, ZIGGO 42, VODAFONE 377, XMS-EDUTEL-FIBER.NL-STIPTE- LYBRANDT 2082 of via www.zfmzoetermeer.nl

Bingokaarten zijn te koop op de markt van 09.00 uur tot 16.00 uur, de prijs is € 2,50 voor 3 bingokaarten. De kaarten zijn te koop op de markt in Rokkeveen (Vrijdag 1 mei), Centrum (Zaterdag 2 mei) en Oosterheem (Dinsdag 5 mei). Op de bingokaart staat de instructies over hoe het spel precies gespeeld wordt.

-advertenties-

-goede doel-