Startende ondernemers in Corona tijd ITEazy JeroenZoetermeer Actief spreekt met ondernemers die net voor de coronacrisis van start waren gegaan of die juist door de coronacrisis een nieuw bedrijf zijn gestart. Deze week praten we met Jeroen Gruppen over zijn IT bedrijf ITEazy.

Eerst even kennismaken met de man achter het bedrijf.

Ik ben Jeroen Gruppen, IT specialist en sinds maart van dit jaar eigenaar van ITEazy.

Wat is de reden dat je je eigen bedrijf bent gestart?

Startende ondernemers in Corona tijd ITEazy logoSinds het begin van mijn loopbaan ben ik altijd al bezig geweest in de software branche; van development manager tot consultant en projectleider. Ik ben dan ook goed op de hoogte van de toepasbaarheid van diverse pakketten en de ontwikkelingen in de markt. Als allround IT’er was het voor mij de juiste tijd om mijn expertise in te gaan zetten voor een eigen bedrijf. Dit geeft voor mij de mogelijkheid om mijn klanten optimaal te kunnen helpen.

Hoe onderscheidt ITEazy zich?

Ik heb een ruime ervaring in Exact software, zowel door mijn werk bij Exact als door de toepassing van hun producten bij andere werkgevers. Als projectleider van vele software implementaties weet ik waar de knelpunten liggen en hoe deze opgelost kunnen worden. Door mijn brede kennis kan ik bedrijven helpen hun systemen te optimaliseren met de nieuwste faciliteiten.

Waar loop je nu tegenaan door de corona maatregelen?

Naast dat het nu lastiger is om dingen op locatie te doen, is er ook veel onzekerheid bij bedrijven waardoor men minder investeringen doet. Op dit moment heb ik nog wel opdrachten en komen er via via ook wel aanvragen binnen. Maar hoe dat op langere termijn zal gaan, is niet goed in te schatten. Zoals ik het zie, is het juist nu voor bedrijven handig om te investeren in optimalisatie. Zo kunnen ze ervoor zorgen dat hun systemen voorbereid zijn als de coronacrisis straks voorbij is.


Tekst: Mariëlle Mets

-advertenties-

-goede doel-