ThuisBieb1De gebouwen zijn gesloten, maar de Nederlandse bibliotheken zijn online gewoon open. In de nieuwe, gratis ThuisBieb-app zijn 100 e-books voor iedereen beschikbaar, ook voor mensen die geen lid zijn van de Bibliotheek. Met de ThuisBieb willen de bibliotheken iedereen die thuiszit een hart onder de riem steken.

De ThuisBieb is in ieder geval te downloaden tot en met 10 mei en is geschikt voor iedereen met een iPad of andere tablet of een smartphone. Je vindt de ThuisBieb op https://www.bibliotheek-zoetermeer.nl/digitaal/Thuisbieb.html.


Populaire én minder bekende titels  

De brede selectie bevat voor elk wat wils: van spanning tot chicklit en van literatuur tot informatief. Tot de selectie aangeboden boeken behoren populaire titels als ‘Rinkeldekink´ van Martine Bijl en de nieuwste editie van het voetbalmagazine ‘Hard Gras’, maar ook te ontdekken boeken als ‘Post voor Rus Ordelman’ van Bette Adriaanse, ‘De mentor’ van Tessa Kollen en ‘Mindgym work-outs’ van Wouter de Jong.

De jongere lezer vindt in de app naast bekende titels als ‘Stuntvlogger Sam’ van Jelmer Jepsen, ook bijzondere boeken als ‘Toverhanden’ van Chris Winsemius en ‘Alaska’ van Anna Woltz.


Luisterbieb

Ook in de LuisterBieb, de Bibliotheek-app voor luisterboeken, zijn ruim 100 extra titels toegevoegd die beschikbaar zijn voor iedereen, met of zonder abonnement. Vind de luisterboeken op www.bibliotheek-zoetermeer.nl/digitaal/luisterbieb-app

Nog meer lezen?

Het aantal bezoekers van de online Bibliotheek is sinds de start van de campagne meer dan verdrievoudigd en het aantal uitleningen is ruimschoots verdubbeld. Via de online Bibliotheek heb je als Bibliotheeklid toegang tot meer dan 28.000 e-books en ruim 4.000 luisterboeken. Kijk hoe het werkt op www.bibliotheek-zoetermeer.nl/digitaal/e-books-van-de-bibliotheek

-advertenties-

-goede doel-