MOC20191217MR028In deze dagen van thuiswerken en contacten op afstand is het belangrijk om je digitale huishouding op orde te hebben. Maar deze expertise heeft niet iedereen in huis. Ondernemers die gratis ondersteuning willen op het gebied van digitale technologie kunnen terecht bij de mkb digiwerkplaats.

Per 1 april heeft de mkb digiwerkplaats een tijdelijk (digitaal) loket geopend om ondernemers die worstelen met praktische digitale vragen te ondersteunen. Hiervoor worden studenten van HBO-ICT in de Dutch Innovation Factory geworven die 4 tot 12 uur per week geheel vrijwillig mkb’ers bijstaan bij praktische digitale vragen. De Haagse Hogeschool-studenten kunnen diverse soorten hulp bieden. Denk daarbij aan het installeren en inregelen van software en computers, advies en instellingen voor het gebruik van sociale media, meedenken in oplossingen om klanten anders te helpen.

Wethouder Jan Iedema (Economie & Dutch Innovation Park) is blij met dit initiatief: “Mooi om te zien hoe studenten zich vrijwillig inzetten voor ondernemers die in deze onzekere tijden wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.”

 

Matchmaking

Ondernemers en studenten worden aan elkaar gekoppeld door middel van matching. Heeft u ondersteuning nodig? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie over de mkb digiwerkplaats en de dienstverlening is beschikbaar op mkbdigiwerkplaats.nl

-advertenties-

-goede doel-