Het evenement 'Live at the Lake' dacht alles rond te hebben voor eind juni, maar het broedseizoen zet alles op zijn kop. De organisatie heeft dit nieuwe evenement vanwege de rust voor broedende vogels moeten verplaatsen naar augustus.

liveLakeKnipselVoor Timeless Events was het deze week behoorlijk schrikken toen zij hoorden dat hun nieuwe evenement 'Live at the Lake' niet door kon gaan. Ondanks dat het evenement goedgekeurd was door de gemeente Zoetermeer, kwam er toch een kink in de kabel. De gemeente had ontdekt dat het evenement valt in het broedseizoen van de vogels rond het Noord Aa. Dit seizoen duurt van 15 maart tot 15 juli. Het tweedaags evenement zou op 26 en 27 juni zijn. 

Volgens directeur Raymon Kuipers van Timeless is er met de gemeente overlegd en kon het evenement verplaatst worden naar augustus. "Wij hebben al 2000 toezeggingen van mensen die Live at the Lake willen bezoeken. Die kunnen wij natuurlijk niet teleurstellen. Ook ons team zat al diep in de voorbereidingen. Gelukkig konden wij met de gemeente een nieuw moment kiezen. Dit gaat vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus worden."

De organisatie is nu in gesprek met verschillende bekende artiesten en bands om in augustus naar Zoetermeer te komen. De kaartverkoop zal op vrijdag 27 maart gewoon van start gaan, zoals gepland. "Alleen moeten de liefhebbers nu de data in juni schrappen en met een dikke stift 21 en 22 augustus in hun agenda zetten," zegt Raymon.

Voor die tijd komt van deze organisator 'Nacht van de Hollandse sterren' naar Zoetermeer. Dit zal zijn op 4 april in Silverdome.  

 

Timeless Events is sponsor van de Zoetermeerse Actie(f) Tas

-advertenties-

-goede doel-