DSC 1144 2Ruim 86 stralende gasten werden zaterdag 15 februari verwend door 60 enthousiaste vrijwilligers van Zonnebloem Zoetermeer-Zuid. Behalve vrijwilligers waren er ook professionals die geheel vrijwillig hun diensten hebben aangeboden.

De vrijwilligers staken veel tijd, energie en organisatie maar bovenal heel veel liefde in gestoken om deze dag mogelijk te maken en genoten van de ouderen die het zichtbaar naar hun zin hadden. De ouderen konden zich een nieuw kapsel laten aanmeten bij de kapster, of gingen langs bij de gezichtsmassages en de maskertjes. Een consulente van Oriflame gaf een behandeling met o.a. een parafinebadje. De pedicure en de manicure waren ook erg populair.
Maar de innerlijk schoonheid werd ook zeker niet vergeten. Er was een ruimte voor stoelyoga en ieder half uur zag je dan totaal ontspannen gasten de zaal weer inlopen. Daarnaast konden de gasten ook heerlijk ontspannen met een holistische healing.

Natuurlijk ontbrak het de gasten ook nu niet aan heerlijke hapjes en drankjes en goede gesprekken. Daar genieten de vrijwilligers ook steeds van, die heerlijke gesprekken.

 DSC 1115 2  IMG 20200215 142813De Zonnebloem Zoetermeer-Zuid is altijd op zoek naar financiële ondersteuning voor deze middagen, die zo’n 12 keer per jaar gehouden worden. Wie mee wil helpen kan contact opnemen met Nel van Pelt, via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 06-292 39 072.


Foto’s zijn te vinden op www.facebook.com/ZonnebloemZoetermeerZuid/  

-advertenties-

-goede doel-