bijlage bij persbericht 5 ontmoetingspunt verliesVeel Zoetermeerders kennen een groot verlies in hun leven. Het verliezen van een partner, vriend(in), kind of andere dierbare laat diepe littekens na. Al deze Zoetermeerders wil uitvaartzorg CUVO en de Bibliotheek Zoetermeer een hart onder de riem steken op Valentijnsdag.

De Bibliotheek organiseert al geruime tijd het Ontmoetingspunt Verlies in het Forum, de hoofdvestiging van de Bibliotheek. Het Ontmoetingspunt Verlies is er voor iedereen, die te maken heeft met een vorm van verlies. Lotgenoten kunnen elkaar ontmoeten, herkenning vinden en ervaringen delen. Onder de bezoekers ontstaan regelmatig spontaan vriendschappen. Om dit Ontmoetingspunt Verlies mede mogelijk te maken voor komend jaar zal algemeen directeur, Frank Franse (Uitvaartzorg CUVO) een cheque van 1500 euro voor het Ontmoetingspunt Verlies aan Kevin de Kok (manager van de Bibliotheek Zoetermeer) overhandigen.

 

Bijeenkomsten

De bijeenkomsten van het Ontmoetingspunt Verlies zijn gratis toegankelijk en vinden plaats in de Leeskamer van het Forum. De eerstvolgende bijeenkomsten zijn op zondag 9 februari van 14:00 - 16:00 uur en op vrijdag 21 februari van 10:00 - 12:00 uur.
Wie aanwezig wil zijn bij de overhandiging van de cheque is van harte welkom op vrijdag 14 februari om 11.00 uur, in het Forum op de begane grond.

-advertenties-

-goede doel-