DSC9675De Amerikaanse vocaliste Adrienne West was zondag 2 februari te gast bij Fascinating Jazz in het Golden Tulip Hotel Zoetermeer. De meer dan 150 bezoekers genoten zichtbaar van Adrienne en haar band.


In november 2018 was het bezoek van Adrienne West een groot succes en de organisatie van Fascinating Jazz was dan ook heel blij haar weer naar Zoetermeer te kunnen halen. Voor de pauze genoot het publiek van o.a. Can You Dig it?, They call it jazz, Just one of those things. Op haar eigen manier gezongen maakten na de pauze vooral Imagine en Both sides Now veel indruk.

  DSC9586   DSC9611

Vanaf haar negende jaar is Adrienne reeds actief met muziek bezig; ze begon in New York waar ze een klassieke zang- en pianostudie volgde. Later besloot ze de klassieke studie te combineren met die van de jazz. Tegenwoordig is Adrienne West internationaal een zeer gewaardeerde vocaliste en ook actrice. Ze treedt op in vele jazzclubs, theaters, festivals en ook op radio en televisie en speelde met grote namen zoals Clark Terry, Scott Hamilton, Kenny Burrell, Billy Cobham en Teddy Edwards. Adrienne West werd op zeer vakkundige wijze begeleid door Sebastian Altekamp op piano, Uli Wentzlaff-Eggebert op contrabas en Yonga Sun op drums.

Alvast een blik vooruit…. op zondag 1 maart speelt vibrafonist Frits Landesbergen bij Fascinating Jazz met zijn sextet.

 

Foto ('s) door: Ineke van der Sman,  meer foto's op: https://www.zonerama.com/ZoetermeerJazz/Album/5977879

Video door: Ernst van Erkelens

-advertenties-

-goede doel-