Foto Bazen van morgen van de SWKGroep Kinderopvang met Chris van TongerenHoe zou het zijn om écht de baas te zijn? Dat hebben Siham en Yasmine van 11 jaar op donderdag 23 januari uitgezocht. Zij namen voor één dag het stokje over van directeur Chris van Tongeren en waren die dag verantwoordelijk voor Kern Kinderopvang.

Na een ontbijt, rondleiding en brainstorm, presenteerden de jonge bazen ideeën over hoe de overgang van de basisschool naar de middelbare school makkelijker kan. “We vinden het project Super8baan waarbij Kern Kinderopvang BSO-kinderen vast laten wennen aan de middelbare school, bijvoorbeeld, een goed idee.” Siham en Yasmine vinden ook dat een BSO voor de eerste en tweede klas van de middelbare school ook een goed idee zou kunnen zijn. “Je kunt dan huiswerkbegeleiding aanbieden en zorgen dat elke leerling voldoendes haalt!”
Kern Kinderopvang leerde zelf ook van Siham en Yasmine. “Een frisse kijk van deze jonge talenten geeft ons nieuwe inzichten in de branche”, zegt Chris van Tongeren, directeur.

-advertenties-

-goede doel-