i kRgJc3c X3Met het programma ‘Herinneringen, Liedjes met een verhaal’ vierde Zoetermeerse danser, zanger en acteur Ricardo Sibelo zaterdag 18 januari zijn 50-jarig jubileum als entertainer in het Stadstheater. 

Hij vertelt zijn boeiende verhaal, hij acteert, hij danst, hij zingt. Op een originele manier vertelt hij het publiek hoe het allemaal is gegaan met prachtige liedjes uit het internationale pop repertoire van onder andere The Beatles, Ed Sheeran, Justin Bieber, Michael Jackson en de klassieke muziek van onder andere Igor Strawinsky en eigen composities.

 i sNBXLLr X3 i 6j5cVW9 X3 

 

Na zijn danstheater opleiding bij Benjamin Feliksdal kwam Ricardo Sibelo in New York terecht en op Londen West End in musicals als Bubbling Brown Sugar, On the Twentieth Century, bij de National Theatre van Sir Laurence Olivier en de BBC. Een indrukwekkende carrière. Hij speelde fantastische rollen met Josephine van Gasteren, Willem Nijholt in Een Doos Vol Kruimels en is bekend van zijn vele televisie rollen in onder andere De Kip en het Ei, Vrouwenvleugel, Baantjer, Onderweg naar Morgen, Westen Wind en Grijpstra en de Gier.
In Zoetermeer geeft Ricardo les in zijn eigen studio, The Dance Studio Ricardo Sibelo.

 

Foto ('s) door: Gerard van Warmerdam, meer foto's op:  https://foto.vwarmerdam.nl/2020/Ricardo-Sibelo-Jubileumvoorstelling/

-advertenties-

-goede doel-