IMG 5879 copyDenise Fhijnbeen is woensdag 15 januari gekozen tot beste reisadviseuse van Zuid-Holland tijdens de vakdag van de reisbranche in de Jaarbeurs in Utrecht. “Ik kan het nog steeds niet geloven! Ik leef echt in een bubbel,” zegt Fhijnbeen.

Denise mag zich nu een jaar lang de beste reisadviseur van Zuid-Holland noemen. De vakdag gaat vooraf aan de vakantiebeurs die altijd druk bezocht wordt. “Zuid-Holland is een grote provincie en er zijn veel reisadviseurs actief,” zegt Fhijnbeen. De concurrentie was dus erg groot. De Zoetermeerse moest een presentatie geven, een casus presenteren en vertellen waarom vakantiegangers bij haar een reis kunnen boeken voor een jury.

“Ik was de hele dag super zenuwachtig! Ik heb er hard voor gewerkt en dit voelt echt als een beloning en waardering voor mijn werk. Aan het einde van de dag kwam de uitslag pas. Het was fantastisch! Ik ben echt heel erg trots.”

Een zelfstandig reisadviseur geeft advies op maat en is goed bereikbaar. De adviseur geeft tips vanuit eigen ervaring en is niet duurder dan boeken via het internet. Ook is hij of zij aangesloten bij alle belangrijke reisbrancheorganisaties zoals ANVR, SGR en het calamiteitenfonds.

-advertenties-

-goede doel-