IMG 7358De 21-jarige in Zoetermeer geboren en getogen zanger Jamie Young heeft op 8 januari zijn eerste single gelanceerd. In de Nederlandstalige ballad ‘Weet jij dan niet’ bezingt hij de liefde. Het is een prachtige en gevoelige ballad die zeker veel mensen aan zal spreken.

Jamie werkt in het dagelijkse leven met veel plezier als luchthavenbeveiliger op Schiphol. Hij is nu drie jaar actief als zanger en verzorgde reeds vele optredens. Als kleine jongen ging Jamie altijd mee met zijn vader, zanger Ricky Daniels, en zong hij ook een liedje met hem. Zo is zijn liefde voor muziek ontstaan en gegroeid. Jamie hoopt op een groot bereik met zijn eerste plaat: “Dolgraag wil ik liefde en plezier overdragen op het publiek. Daarom hoop ik dat veel mensen van dit nummer gaan genieten. En ik beloof alvast dat mensen snel weer van me gaan horen!”

 

Voorbeelden

Zijn grote voorbeelden zijn dan ook grootheden uit het vak zoals Marco Borsato, René Froger, Tino Martin en natuurlijk niet te vergeten, zijn vader Ricky Daniels. Jamie Young die op steeds meer plaatsen optreedt buiten Zoetermeer: “Het is mijn grote droom ook maar een deel van het landelijke succes van deze heren te mogen hebben. Dat zou ik echt geweldig vinden!”

 

Productie

Voor zijn debuutsingle 'Weet jij dan niet' ging Jamie een samenwerking aan met producer/componist Marco Luesink en in de Evolution-Studio ontstond een prachtige ballad waarvan Heidi Peters de tekst schreef. Jaap van Didden, inmiddels al verantwoordelijk voor honderden videoclips van artiesten, heeft de videoclip verzorgd die te vinden is op Youtube. Verder is het nummer te beluisteren via vele grote portals zoals Spotify, Deezer, HitsNL en Apple Music.

-advertenties-

-goede doel-