albufeiraDe complete selectie -zowel spelers van 1 als 2- van FC Zoetermeer samen met de staf en een groep vrijwilligers volgen een 4-daagse trainingstrip in Albufeira, Portugal. Het groepsproces staat tijdens dit trainingskamp voorop, maar er worden ook wedstrijden gespeeld.

De bedoeling is om het groepsgevoel te versterken, niet alleen tussen de spelers onderling, maar ook met staf en vrijwilligers. Daarnaast wordt er tijdens dit trainingskamp hard gewerkt om de teams klaar te stomen voor de 2e competitiehelft, want de selectie wil in 2020 zo goed mogelijk presteren.
Het gezelschap van zo'n 45 man/vrouw landde woensdagochtend 8 januari op Faro, Portugal. Donderdag zal in de middag een wedstrijd zal worden gespeeld tegen Vitesse Delft met het 2e elftal.
Vrijdagochtend treedt het 1e aan in de 'Algarve Cup' tegen RAS, Westervoort en Saenden en ’s middags is er nog tijd voor wat spannende ontspanning; een paintballsessie. Zaterdag zal het gezelschap einde van de middag richting Faro reizen voor de terugreis naar Rotterdam Airport.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door trainingskampen.nl, de eigen sponsoren en een stukje eigen bijdrage.

-advertenties-

-goede doel-