IMG 1663

JJ Music House opende haar deuren op 7 juli 2007 en is sinds die tijd als poppodium in Zoetermeer niet meer weg te denken. Dit 12,5 jarig jubileum werd in stijl gevierd op dinsdagavond 7 januari, met een inloopborrel en een optreden van Pagaja Acoustics.

 

 JJ1 JJ2 

 

De initiatiefnemers Aad en Barry van Jole wilden hun publiek, de artiesten, vrijwilligers en vrienden bedanken voor 12,5 jaar steun om van JJ Music House een succes te maken. Ontelbare bands hebben in die tijd hun podium betreden. Voor sommigen een opstap naar een carrière in de muziek, voor anderen een manier om hun muziek onder de aandacht van het publiek te brengen. 

 

 JJ3  JJ4

 

Tijdens de inloopborrel kwamen veel muzikanten langs om het jubileum mee te vieren, maar ook veel vaste bezoekers wilden het feest meevieren. Pagaja Acoustics nam de muzikale omlijsting op zich en maakte zo het feest compleet.

JJ Music House heeft vele prachtige momenten gehad, maar ook moeilijke tijden: acht jaar geleden werd JJ met sluiten bedreigd. Zie de video.

 

 

M-PAC

Komende zaterdag treedt de Zoetermeerse band M-Pac op in JJ Music House. M-Pac is een spontane band met pure passie voor muziek. Zodra zij de bühne betreden en de eerste noten Laten klinken, hebben zij het publiek al in de ban. M-Pac beschikt over een zeer breed repertoire, het publiek kan luisteren, dansen of ouderwets rocken! Het optreden van M-Pac is zaterdagavond 11 januari en begint om 21.00 uur.

 

Foto's: Jerrold Mallee en Ernst van Erkelens

-advertenties-

-goede doel-