i 4nJv7N9 X3Passie en H!P, onderdelen van Harpe Davids Zoetermeer, lieten vrijdag 3 januari in de Veur voor het eerst hun nieuwe show aan het publiek zien. Ook werden enkele jubilarissen gehuldigd waaronder Henry Van Maanen die zijn 40 jarig jubileum vierde.

i 6vQhvmZ X3  i 7Jw2FfR X3 

H!P, Harpe Davids Indoor Percussion, bestaat uit een combinatie van ervaren senioren aangevuld met talentvolle jeugdleden. Samen maken zij optredens die bestaan uit percussie en een choreografie voor de bewegingen van de hele groep. Het thema van de show van H!P is dit jaar gebaseerd op donker en licht. Waar donker vaak vertaald wordt in angst en onbehagen, wekt het licht gevoelens op van veiligheid en blijdschap. Met deze gegevens ontwikkelde de staff van H!P de show voor 2020: ‘Into the light’. Zij treden jaarlijks ook op bij de Taptoe als afsluiting van Koningsdag.

i dBcNM6n X3  i Nndx3zk X3 

Passie Junior voerde de show ‘Candyworld’ op, een eigentijdse versie van Hans en Grietje in combinatie met Alice in Wonderland zijn de ingrediënten van de show waar de zoetheid van afdruipt.
De Passie Winterguard groep, Passie A, maakte trots bekend dat zij voor het komende winterseizoen een Amerikaans stafflid, Gerardo Samaniego, toegevoegd heeft aan het staffteam. Hun show ‘When Darkness comes‘ brengt chaos en wanorde in de wereld in beeld. Duistere machten regeren de wereld. Waar eindigt dit?
De Winterguard groep viert dit jaar het 15-jarig bestaan en zal optreden op wedstrijden in Drachten, Aalsmeer, Wijchen, Almere, Gothenburg Zweden, Leeuwarden en finals in Eindhoven.

-advertenties-

-goede doel-