20190120 Rokkeveense Dekkerloop GVW 0063 X3Na acht succesvolle edities van de Rokkeveense Dekkerloop heeft de organisatie besloten om verder te gaan als ‘Halve Marathon Zoetermeer’. De loop blijft voor veel sporters het eerste grote sportevenement van het jaar, een mooie start van 2020.

Op het programma staan, naast de halve marathon, ook de populaire 5km en 10km en de 1,5 Kids Run. De Halve Marathon Zoetermeer wordt gelopen op zondag 19 januari 2020, start en finish is op het terrein van Dekker Zoetermeer, Scheglaan 12.

Organisator Andy Oskam: “De motor achter dit sportevenement en de invulling blijven zoals u dat van ons gewend bent. De eerste Rokkeveense Dekkerloop was op 22 januari 2012 en als je dan de groei ziet, met de ervaring die je hebt opgedaan, de mensen die je om je heen hebt en de visie die we hanteren, dan mag je nooit vergeten waar je vandaan komt, want daar zit juist de kracht in.”

 

Afstanden

1,5km, 5km, 10km, 21,1km

Er kan nog online worden ingeschreven tot en met zondag 12 januari. Vanaf 10.00u tot 15 minuten vóór iedere start kan men zich op de dag zelf inschrijven. Na-inschrijvingen worden op de dag zelf verhoogd met €2,-. De Kids Run wordt verhoogd met €1,-.

Tijdens het evenement zijn er zoals afgelopen jaren ook het geval was, weer vele side-events voor de kinderen. Ook kunt u uw medaille laten graveren met afstand en finishtijd voor een extra persoonlijke herinnering.

-advertenties-

-goede doel-